Meet the Snurkers (Snurk Beddengoed)

Wat een inspiratie en energie leverde dit project op. Beddengoed is voor een paar jonge gasten in alle eerlijkheid niet het meest charmante onderwerp, maar na een eerste brainstorm met Peggy en Erik (oprichters van Snurk) stonden we klaar om een heel tof avontuur in te duiken. Voor we het wisten stonden we in één van hun fabrieken in Portugal te filmen. Leuk detail, het interview (op bed) vond in hun eigen slaapkamer plaats. Check hoe stijlvol.

Deze samenwerking leverde een korte en krachtige video over hun verhaal op. Want wie en wat is Snurk? Omdat wij weten hoeveel onderdelen van het verhaal de cut uiteindelijk niet gehaald hebben (wat we begrijpen, want online video moeten gewoon wat snelheid uitstralen), zitten we er echt aan te denken om nog een keer een uitgebreide Podcast met ze op te nemen. Snurk is namelijk één van de meest inspirerende bedrijven die wij de afgelopen jaren hebben ontmoet. Toevallig namen ze een paar weken geleden weer contact met ons op. Er staan inmiddels een nieuwe commercial en allerlei productvideo’s gepland. More to come, dus.

Geïnspireerd geraakt? Scroll naast het beddengoed ook zeker even door hun kleding. Die stof ga je heerlijk vinden (dit is geen advertorial).