Podcast

 
 
line-dark-line.png
 
 
 
 

Stef

Voor onze tweede podcast vroegen wij vriend en ondernemer Stef Gallé om na werk langs te komen en bier te drinken. Ondertussen hadden wij op record gedrukt en stelden wij van die vragen waar je in de kroeg gewoon niet aan toekomt. Zo heeft hij meerdere bedrijven, maar hoeveel zijn het er eigenlijk en wat doen ze? Hoe begon het avontuur, en ging dat een beetje flawless?

Hoe kan het dat er binnenkort een docu-serie over hem en vooral zijn vriendin(!) op TV komt, en welke adviezen zou hij ons met betrekking tot ondernemen geven? Daarnaast staat Stef op het punt te verhuizen, van de Wallen naar Landsmeer, ook niet onbelangrijk.

Na 1,5 uur nog niet op Stef uitgekeken? Bezoek zijn pareltjes nescio.cosmart.prnouncy.com en journa.com eens.

 
 
 
 
line-dark-line.png
 
 
 

Sjoerd

Omdat wij voor onze videoproducties toch al alle gear in huis hebben, was het niet zo’n gekke stap om een podcast te beginnen. Leuke uitdaging, omdat we normaal natuurlijk vooral met beeld bezig zijn.

Een paar keer per maand nodigen wij bij ons op kantoor mensen uit die ons inspireren, op wat voor manier dan ook. En dat zullen echt niet alleen maar filmmakers zijn, want in deze eerste podcast schuift Sjoerd Booij aan, een goede vriend en fotograaf die echt haarfijn materiaal schiet, maar ook nog eens flink ondernemend bezig is. Over die combinatie, creativiteit en ondernemen, wilden wij meer weten. Want hoe belangrijk is gear bijvoorbeeld? Hoeveel investeer je wanneer je net begint? Hoe mix je creativiteit met een zakelijke houding, en hoe belangrijk is gratis werk?

Benieuwd naar Sjoerd zijn werk? Tuurlijk ben je dat. Check www.sjoerdbooij.nl en www.instagram.com/sjoerdbooij/

 
 
 
 
Wouter Alberts